Notaris Lochem

Wil jij een ijzersterke notaris in Lochem die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Lochem verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Lochem – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Lochem gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Lochem
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lochem, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Hummelo, Baak en Doetinchem bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Lochem

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Lochem kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris uit Lochem. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Lochem vinden

Wil je een geschikte notaris in Lochem vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Met notaris-kaart.nl kom je immers eenvoudig in contact met een competente notaris. Dankzij ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een handige notaris in Lochem die aansluit op jouw behoefte. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Lochem in te vliegen. Wij adviseren dan ook om dit vooraf rustig na te gaan. Maar tevens als het optioneel is, is het inhuren of raadplegen van een notaris in Lochem regelmatig alsnog een geschikte keuze.

Wanneer je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je altijd verplicht om een notaris in Lochem in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de opvolgende gevallen een notaris in Lochem te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een nalatenschap

Tevens speelt een notaris in Lochem een gewichtige rol in zaken rondom het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een woning. Maar ook bij executie veilingen en het opstarten van een onderneming binnen verschillende rechtsvormen komt een notaris in Lochem om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Lochem

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Lochem?

Het is nog steeds zo dat men zich afvraagt voor welke dingen je precies een notariskantoor in Lochem nodig hebt. Een notariskantoor in Lochem zal je assisteren met vrijwel alles wat betrekking heeft op familierechtelijke zaken zoals onder andere een erfenis of een wilsbeschikking. Daarbuiten is het zo dat een notariskantoor in Lochem er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opmaken. Denk daarbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een capabel notariskantoor in Lochem kunt vinden, omdat praktisch iedereen wel eens een keer een toestand heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is natuurlijk niet uitsluitend in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft veelal ook nog eens een notaris voor je die exact de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Overigens kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de toestand erom vraagt. Daarmee haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een fijn notariskantoor in Lochem je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Lochem?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Lochem te vinden dat bij je past.

Lochem notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je een expeditie begonnen naar die geweldige notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van stukken? Overweeg dan zeker in Lochem een notariskantoor te vinden voor deze opdracht. Als je een notarieel wilsbeschikking wil laten opstellen kom je ook vaak terecht bij een zoektocht in Lochem naar een notariskantoor.

Je weet dan überhaupt dat je een rechtsgeldig document krijgt, waarin alles helder en juridisch juist is beschreven. Dit komt uitermate goed van pas wanneer een samenlevingscontract belangrijk wordt. Veelal is dat pas bij het verbreken van de overeenkomst in kwestie. In dit soort tijden is het van waarde dat het document begrijpelijk is, rechtsgeldig is en dat er zonder enige twijfel is gedocumenteerd hoe de verdeling van goederen eruit moet komen te zien.

Echter gelukkig komt – in contrast tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het document wat je in Lochem via notariskantoor hebt laten opmaken. Een samenlevingscontract komt in ieder geval te vervallen wanneer een verbinding wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Je kunt het beste in Lochem je notariskantoor om raadgeving vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Lochem?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Lochem.

Kosten notaris Lochem

Alvoor je te verdiepen in de prijzen is het van belang om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Het is toch de allereerste stap die je moet maken. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een bezwaar. Een notaris richt zich vooral op notariële zaken en aktes. Hierdoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Lochem stelt onder andere de stukken op die komen kijken bij het uitreiken van een kredietverlening of bij het opmaken van een wilsbeschikking. De taken van een jurist en de taken van een notaris zijn onderling niet uitwisselbaar.

De tariefstellingen van een notaris kantoor in Lochem kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Lochem

Nu notarissen uit Lochem vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Lochem vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Lochem

Het is natuurlijk niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet binnenlopen wat er maar bij jou in de regio zit. Als je een paar simpele stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je past. Wanneer je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een passende en goedkope partij zult vinden. Door uitgesproken te zijn in wat je wilt, zul je natuurlijk in contact komen met een notarispraktijk in Lochem die nauwkeurig past bij je voorkeuren. Als de taak duidelijk is, is het namelijk simpeler om een passend tarief af te spreken.

Gaat je behoefte uitsluitend over het verwerven van begeleiding? Of wil je bovendien een hypotheekakte laten opstellen? Door hier rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk gemakkelijker worden. Voor een notarispraktijk in Lochem zien we meestal een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de buurt met gemiddelde ervaring. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag overigens iets minder hoog liggen, en tegenovergesteld voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Lochem op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Lochem vergelijken

Het is uiteraard een erg goed idee om eerst een aanvraag voor een offerte de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies wilt. Je weet dan echt zeker dat je met een professional te maken krijgt, wat erg van belang is in het geval van juridische affaires. Je komt er zo ook bijtijds achter als de notarispraktijk in Lochem een bepaalde project niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

De opvolgende stap is het voeren van een kennismaking. Dankzij dit contact is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Lochem die je voor je hebt. Verder zal je meteen kunnen zien of de persoon wel diegene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Lochem

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Lochem en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Lochem

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Lochem terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Lochem

Persoonlijk bijgestaan

18 juni 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Super.

- Bas Vermeulen

Na aanvragen offertes meteen ontvangen

14 juni 2024

Gauw de offertes ontvangen en een passende notaris gevonden.

- Hendrikus Peters

Kennis van de wet

2 juni 2024

Zoals gehoopt, zeer kundig.

- Marc Post

Prijsopgave was betaalbaar

30 mei 2024

We dachten dat de notariskosten erg hoog zouden oplopen maar gelukkig viel dit totaal mee.

- Dirk Brouwer

Tijd voor actie

24 mei 2024

Een professional gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Geweldig!

- Kirsten Groen

Ervaren notaris gevonden

16 mei 2024

Deskundige notaris gevonden die ons geholpen heeft met ons samenlevingscontract.
Er zaten wat extra haken en ogen aan bij ons maar hij heeft dit helder en bekwaam afgehandeld.
Ook vielen de prijzen ons erg mee.

- Ilse de Koning

Kennis van zaken

10 mei 2024

Naar verwachting, veel kennis van zaken.

- Christian Janssen

Correct geregeld

29 april 2024

Direct de goede persoon getroffen, aangenaam!

- Renate de Bruijn

Tevreden met afwikkeling

26 april 2024

Gewoonweg verheugd met de gang van zaken rondom onze samenlevingsovereenkomst.

- Dennis Hoekstra

Uitgelichte notarissen uit Lochem

Tap & Van Hoff

Marinus Naefflaan 16
7241 GD Lochem
Nederland

0573 298 398
http://www.tapvanhoff.nl/

Geurts & Verbeek Netwerk Notarissen

Schoolstraat 1
7475 AH Markelo
Nederland

0547 361 382
http://www.geurtsverbeek.nl/

Hulleman notariskantoor

Dorpsstraat 19
7251 BA Vorden
Nederland

0575 552 220
http://www.notarishulleman.nl/