Notaris Hulst

Wil jij een professionele notaris in Hulst die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Hulst verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Hulst – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Hulst gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Hulst
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 129 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hulst, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Sint Jansteen, Kapellebrug en Heikant bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Hulst

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Hulst kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Hulst. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Hulst kan vinden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Hulst vinden

Ben je wel op zoek naar een notaris in Hulst? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de kundige individu die je juridische zaken en stukken onder handen kan nemen. Wij snappen dit als geen ander. Door het forse aanbod is het complex om de geschikte partijen nog te herkennen. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze zoektocht. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, voordat je op zoek bent naar een notaris in Hulst. En met deze tips wordt je zoektocht simpeler dan ooit.

Wanneer je één van de volgende zaken wilt organiseren, ben je altijd verplicht om een notaris in Hulst in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de komende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Hulst te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Hulst

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Hulst?

Een degelijk notariskantoor in Hulst kan je exact helpen met de omstandigheid waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Hulst is dat er meerdere notarissen werken die je ook kunnen helpen. Dikwijls heeft een notariskantoor in Hulst voor diverse vakgebieden notarissen in dienst. Je kunt daarom voor een enorm breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Hulst.

Een kantoor is daarom niet alleen in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft regelmatig ook nog eens een notaris voor je die exact de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een expert kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de situatie erom vraagt. Zo kom je straks ook niet voor nare verrassingen te staan. Vaak kan een kundig notariskantoor in Hulst je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Hulst?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Hulst te vinden dat bij je past.

Hulst notariskantoor testament en samenlevingscontract

We zouden wel tien oorzaken kunnen opgeven waarom jij tevens zou moeten kiezen voor een Hulst notarispraktijk, je zal nu simpelweg heel veel baat ondervinden bij deze partij. Op de allereerste plaats is het een optie om geld te besparen bij de aankoop van een huis. Door het advies wat een notaris je geeft, kun je bijvoorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. In Hulst bij een notariskantoor ben je aan het goede adres voor een samenlevingscontract en een testament. Je weet dus iedere keer dat deze documenten begrijpelijk en wettelijk zijn.

Hiernaast zal je dankzij de notaris flink wat tijd kunnen besparen. Het opstellen van bijvoorbeeld een hypotheek akte kost veel tijd, al helemaal voor personen die meerdere huizen in bezit hebben. Je wil hier zelf begrijpelijk zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Middels in Hulst een notariskantoor te vinden, bespaar je jezelf behoorlijk inspanning.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Hulst?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Hulst.

Notaris kosten Hulst

Alvorens je te verdiepen in de tarieven is het slim om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de passende keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische affaires en raadgeving. Je kunt als voorbeeld denken aan een bezwaar. Een notaris richt zich voornamelijk op notariële zaken en aktes. Daardoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Hulst stelt bijvoorbeeld de stukken op die komen kijken bij het uitreiken van een hypotheek of bij het opstellen van een testament. De taken van een jurist en de taken van een notaris zijn over en weer niet uitwisselbaar.

Er zijn aparte manieren om de onkosten van een notaris kantoor in Hulst op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Hulst

Nu notarissen uit Hulst vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Hulst vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Hulst

Er zijn allerlei redenen waarom de prijzen voor een notarispraktijk in Hulst kunnen afwijken. De ene notarispraktijk in Hulst is uiteraard de andere niet. Wat een notaris kost kan stevig uiteen lopen op basis van ervaring, specialismes, vakgebieden en hoeveelheid opdrachten.

Als je een notarispraktijk in Hulst vindt die nog niet zo lang bestaat of heel klein is, ben je dikwijls wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Hulst die zeer veel expertise heeft of zeer veel notarissen huisvest.

Je kunt in theorie de goedkoopste notarispraktijk vinden door aanbiedingen op te vragen en daar de minst dure van te kiezen. Het is hier wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je behoefte. Kijk wel of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat afwijken van het andere, zodat je hier een correct beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Hulst op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Hulst vergelijken

Het is goed om diverse aanbiedingen aan te vragen en die te vergelijken. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies verwacht. Je weet dan vaak zeker dat je met een vakkundige te maken krijgt, wat ontzettend noodzakelijk is in het geval van juridische zaken. Je komt er zo ook bijtijds achter wanneer de notarispraktijk in Hulst een bepaalde taak niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

De opvolgende stap is het voeren van een kennismakingsgesprek. Vanuit dit contact krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Hulst voor jou kan betekenen. Tevens zal je gelijk kunnen zien of de persoon wel degene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Hulst

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Hulst en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Hulst

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Hulst terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Hulst

Goedkoop is duurkoop

16 juli 2024

Na eerst zelf gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope notaris, heb ik via notaris-kaart een kanjer aan de haak geslagen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Iris van Veen

Oprecht correct

10 juli 2024

Fantastische notaris, zoals ik had gehoopt.

- Bram Koster

Uitermate vakkundig

5 juli 2024

Een echte pro ontdekt. Dit zorgde voor erg veel ontspanning.

- Lisette Mol

Gehele aangelegenheid vakkundig begeleid

23 juni 2024

Vlotte en directe afhandeling van de procedure. Tevens snel antwoord op aanvraag van de offertes.

- Sabine van de Berg

Precies zoals gehoopt

17 juni 2024

Offerte was passend.

- Catharina van Dam

Iemand die weet waar die het over heeft

14 juni 2024

Vlug de juiste man gevonden. Schitterend!

- Martijn van Leeuwen

Bedankt

6 juni 2024

Dank u wel voor de begeleiding en hulp!

- Leonie Scholten

Ze had kennis van zaken

1 juni 2024

Mijn notaris had overduidelijk kennis van zaken. Geweldig!

- Petra Groen

Voortreffelijke keus

22 mei 2024

Naderhand blij dat ik mijn notaris via notaris-kaart heb gezocht.

- Pieter van de Ven

Uitgelichte notarissen uit Hulst

Goethem Notariskantoor Van

Spoorweg 13
4561 XZ Hulst
Nederland

0114 312 821
http://www.notarisvangoethem.nl/

Notariskantoor Van Goethem, Spoorweg, Hulst

Spoorweg 13
4561 XZ Hulst
Nederland

0114 312 821
http://www.notarisvangoethem.nl/

Notaris Stolker

's-Gravenhofplein 9
4561 AJ Hulst
Nederland

0114 314 355
http://www.notaris-stolker.nl/