Notaris Hoorn

Behoefte aan een top notaris in Hoorn die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Hoorn verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Hoorn – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Hoorn gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Hoorn
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hoorn, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Benningbroek, Sijbekarspel en Abbekerk bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Hoorn

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Hoorn kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Hoorn vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een goede notaris Hoorn vinden

Ben je echt op zoek naar een notaris in Hoorn? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de goede individu die jouw juridische zaken en aktes onder handen kan nemen. Wij snappen dit als geen ander. Door het flinke aanbod is het lastig om de competente partijen nog te vinden. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze speurtocht. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, wanneer je op zoek bent naar een notaris in Hoorn. En door deze tips wordt je zoektocht eenvoudiger dan ooit.

Je bent in elk geval verplicht om een notaris in Hoorn te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de volgende gevallen een notaris in Hoorn te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Hoorn

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Hoorn?

Sommige mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Hoorn voor nodig hebben. Een notariskantoor in Hoorn kan je onder meerdere assisteren met het opmaken van een testament of het verwerken van een nalatenschap. Tevens is een notariskantoor in Hoorn de uitverkoren partij die je kan assisteren met het opstellen van talloze notariële aktes. Denk hierbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Bijna iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus noodzakelijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Hoorn moet zoeken.

Een algemene notaris kan je meestal verder helpen, maar een notariskantoor kan je doorgaans een expliciet specialisatie brengen. Niettemin zijn er verschillende denkbare gevallen waar je een specialist aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je later ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Hoorn je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Hoorn?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Hoorn te vinden dat bij je past.

Hoorn notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je een zoektocht begonnen naar die geschikte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opmaken van stukken? Overweeg dan zeker in Hoorn een notariskantoor te zoeken voor deze klus. Als je een notarieel testament wil laten opstellen kom je ook doorgaans terecht bij een expeditie in Hoorn naar een notariskantoor.

Je bent dan over het algemeen verzekerd van een geldig document, waarin alle afspraken expliciet zijn vastgelegd. De rechtsgeldigheid van het geschrift is namelijk erg noodzakelijk als het benodigd is dat hetgeen in het document staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat vaak bij het afbreken van een relatie. In dit soort tijden is het van waarde dat het document overduidelijk is, wettig is en dat er zonder enige twijfel is vastgelegd hoe de distributie van dingen eruit moet komen te zien.

Desalniettemin is het beëindigen van een verbinding niet de enige aanleiding om een samenlevingscontract wat in Hoorn via notariskantoor is opgesteld te laten beëindigen. In ieder geval een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten ontbinden. Vraag in Hoorn je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Hoorn?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Hoorn.

Kosten notaris Hoorn

Het is van belang dat je weet wat het onderscheid is tussen een normale jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de juiste keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische kwesties en raad. Je kunt als voorbeeld denken aan een verweerschrift. Een notaris daarentegen is de partij die in het bijzonder gericht is op de notariële zaken. Het is een prof met een hoge mate van vakkennis en specialisme.

Een notaris kantoor in Hoorn is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken van een jurist en de werkzaamheden van een notaris zijn onderling niet uitwisselbaar.

Er zijn talloze manieren om de tarieven van een notaris kantoor in Hoorn op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Hoorn

Nu notarissen uit Hoorn vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Hoorn vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Hoorn

Het is natuurlijk niet zo dat je het eerste kantoor maar moet binnenlopen wat er maar bij jou in de regio zit. Door een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Wanneer je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een competente en goedkope partij zult vinden. Als je voor jezelf scherp hebt wat je wilt, helpt het je om een prima tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Hoorn. Hij moet immers wel weten wat je nu exact van hem of haar wil.

Gaat je behoefte alleen over het verkrijgen van raad? Of wil je bovendien een overeenkomst laten opstellen? Middels hier rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk eenvoudiger worden. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Hoorn een normaal uurtarief van €150. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag overigens iets minder hoog liggen, en tegenovergesteld voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Hoorn op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Hoorn vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Hoorn notarispraktijk offertes wilt aanvragen? Prachtig! Daar assisteren we je graag bij! Ons netwerk is immers flink groot waardoor ook in Hoorn een notarispraktijk te traceren is die precies aansluit op jouw wensen en behoeften.

Via onze offerte-aanvraag kun je eenvoudig in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo simpel vergelijken. Je kunt dit geheel gratis en vrijblijvend doen om zo tot jouw beste keuze voor een in Hoorn gevestigde notarispraktijk te komen. Daarna kun je in een kennismakingsgesprek of gedurende een afspraak je behoefte verder uiteen zetten.

Wacht niet langer en vraag direct nog je vrijblijvende en kosteloos aanbiedingen op indien je in Hoorn een notarispraktijk zoekt. Je kunt natuurlijk nog beslissen om een alternatieve optie te proberen, maar dankzij onze aanbiedingen heb je geheid succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Hoorn

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Hoorn en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Hoorn

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Hoorn terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Hoorn

Werkelijke vakkundige in rechtsgebied

17 juni 2024

Een echte prof ontdekt. Dat gaf veel duidelijkheid tijdens het traject..

- Margaretha Schouten

Echte deskundige binnen rechtsgebied

12 juni 2024

Mijn notaris had onmiskenbaar veel ervaring in zijn vakgebied. Dat gaf veel zekerheid gedurende het traject..

- Bas Willemsen

De stap naar een samenlevingscontract gezet

6 juni 2024

Even getwijfeld of het noodzakelijk was, maar niettemin alles maar op papier laten zetten. Geeft een stuk rust.

- Angela Evers

Vakkundig en ervaren

1 juni 2024

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Annemieke Vermeulen

Uiteindelijk een testament

22 mei 2024

Na urenlang weifelen toch maar een testament op laten stellen. Content met deze keuze!

- David Bosman

Zijn prima bijgestaan in de procedure

15 mei 2024

De afhandeling tijdens de procedure was geweldig en zoals gewenst. Prima begeleiding gehad.

- Tessa van Loon

Uiteindelijk een testament

5 mei 2024

Een tijd lang nagedacht of ik toch niet een testament zou moeten laten opmaken. Had ik veel eerder moeten doen!

- Pascal de Graaf

Enorm vakkundig

28 april 2024

Een werkelijke pro gevonden. Dat gaf veel zekerheid tijdens het traject..

- Esther de Leeuw

Eindelijk een samenlevingscontract

21 april 2024

Momentje getwijfeld of het nodig was, maar desondanks alles maar op papier laten zetten. Geeft een stuk rust.

- Wilhelmus van de Veen

Uitgelichte notarissen uit Hoorn

Vivaldi Notarissen Hoorn

Nieuwe Steen 40
1625 HV Hoorn
Nederland

0229 275 941
http://www.vivaldinotarissen.nl/

Maelson B.V.

Houtzaagmolen 161
1622 HM Hoorn
Nederland

0229 242 073
http://www.maelsonapotheek.nl/

Abma Schreurs Lawyers Notaries

Maelsonstraat 18
1624 NP Hoorn
Nederland

088 433 4333
http://www.abmaschreurs.nl/