Notaris Hilversum

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw notaris zaken in Hilversum?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Hilversum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Hilversum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Hilversum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Hilversum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 133 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hilversum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Muiden, Muiderberg en Bussum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Hilversum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Hilversum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Hilversum vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Hilversum kan vinden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Hilversum vinden

Wil je een geschikte notaris in Hilversum vinden? Dan hebben we fijn bericht voor je! Dankzij notaris-kaart.nl kom je immers eenvoudig in contact met een competente notaris. Via ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een verstandige notaris in Hilversum die aansluit op jouw behoefte. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Hilversum in te vliegen. Wij adviseren dan ook om dit van tevoren rustig na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het aannemen of consulteren van een notaris in Hilversum vaak alsnog een verstandige keuze.

Als je één van de volgende zaken wilt organiseren, ben je immer verplicht om een notaris in Hilversum in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Hilversum te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een erfenis

Indien je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een woning of een bedrijfspand, krijg je in ieder geval te maken met een notaris. Maar ook als je een onderneming wilt oprichten en van bepaalde rechtsvormen gebruik gaat maken, komt een notaris in Hilversum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Hilversum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Hilversum?

Het is nog over het algemeen zo dat men zich afvraagt voor welke zaken je exact een notariskantoor in Hilversum nodig hebt. Een notariskantoor in Hilversum zal je assisteren met vrijwel alles wat relatie heeft op familierechtelijke zaken zoals onder andere een nalatenschap of een wilsbeschikking. Bovendien is het zo dat een notariskantoor in Hilversum er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opmaken. Je kunt als voorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Vrijwel iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus van belang om wel te weten hoe je een notariskantoor in Hilversum moet zoeken.

Een kantoor is natuurlijk niet alleen in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft regelmatig ook nog eens een notaris voor je die exact de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Uiteraard kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Echter zijn er diverse denkbare situaties waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je zometeen ook niet voor complexe verrassingen te staan. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Hilversum je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Hilversum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Hilversum te vinden dat bij je past.

Hilversum notariskantoor samenlevingscontract en testament

Er zijn talrijke voordelen aan het zoeken in Hilversum naar een notariskantoor. Ten eerste kan deze je veel geld besparen bij de aanschaf van een woonhuis of bedrijfspand. Vanwege het advies wat een notaris je geeft, kun je als voorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Hilversum weet alles over de authentieke akten en verschillende soorten akten, je weet dus geheid dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor bijvoorbeeld een overeenkomst.

Verder bespaart een notariskantoor je ook veel tijd. Het opmaken van een akte is een uitermate zorgvuldige en tijdrovende klus. Je wil hier zelf uiteraard zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn. Door in Hilversum een notariskantoor te zoeken, bespaar je jezelf flink wat moeite.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Hilversum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Hilversum.

Kosten notaris Hilversum

Alvoor je te verdiepen in de onkosten is het slim om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de juiste keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische aangelegenheden en hulp. Denk hierbij met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich grotendeels op notariële zaken en aktes. Daardoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Het notaris kantoor in Hilversum stelt onder andere de documenten op die komen kijken bij het verstrekken van een hypotheek of bij het opmaken van een testament. De werkzaamheden van een jurist en de werkzaamheden van een notaris zijn wederzijds niet uitwisselbaar.

De tarieven van een notaris kantoor in Hilversum kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Hilversum

Nu notarissen uit Hilversum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Hilversum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Hilversum

De kosten voor een notarispraktijk in Hilversum kunnen behoorlijk uiteen lopen om talloze aanleidingen. De ene notarispraktijk in Hilversum is uiteraard de andere niet. Wat een notaris kost kan flink uiteen lopen op basis van ervaring, specialismes, kennisgebieden en hoeveelheid opdrachten.

Indien je een notarispraktijk in Hilversum vindt die nog niet zo lang bestaat of enorm klein is, ben je vaak wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Hilversum die heel erg veel expertise heeft of zeer veel notarissen huisvest.

Een methode om de goedkoopste notarispraktijk in Hilversum te vinden is door diverse aanbiedingen te vergelijken en de minst dure te kiezen. Let er daarbij wel op dat de notaris van jouw keuze wel aansluit bij jouw omstandigheid. Tracht verder te achterhalen wat het ene notariskantoor nou minder duur maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een weldoordacht beslissing neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Hilversum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Hilversum vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Hilversum notarispraktijk aanbiedingen wilt opvragen? Goed! Daar kunnen wij je immers uitstekend bij assisteren! Met ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Hilversum aan een notarispraktijk verbinden die past bij je voorkeuren.

Je vraagt gemakkelijk via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je aanvraag wordt gauw beantwoord door sommige partijen die voor jou boeiend zijn. Je kunt dit volkomen kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot jouw beste keuze voor een in Hilversum gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk onderhoud kun je dan je voorkeuren verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag vandaag nog je vrijblijvende en gratis aanbiedingen op wanneer je in Hilversum een notarispraktijk zoekt. Later kun je iedere keer nog een alternatieve route bewandelen, maar wij garanderen dat je met onze aanbiedingen succes zult hebben en dat je direct al begint met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Hilversum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Hilversum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Hilversum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Hilversum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Hilversum

Zekerheid voor later

13 juli 2024

Een tijd lang overwogen of ik toch niet een testament zou moeten laten opmaken. Content met deze beslissing!

- Brenda de Vries

Heldere gang van zaken

4 juli 2024

Overzichtelijke aanbieding gekregen en deze is ook nagekomen. Uitstekend dus.

- Richard Visser

Ervaren notaris gevonden

23 juni 2024

Vakkundige notaris gevonden die ons geholpen heeft met ons samenlevingscontract.
Er zaten wat extra haken en ogen aan bij ons echter hij heeft dit duidelijk en professioneel afgehandeld.
De prijzen waren goed.

- Anita van den Heuvel

Ervaring met notaris was top

19 juni 2024

Heel fijn met het notariskantoor samengewerkt. Afspraak was afspraa, bijzonder prettig.

- Mariska van der Heijden

Bedankt

11 juni 2024

Bedankt voor alle hulp en ondersteuning!

- Susanne van Loon

Notariële begeleiding was plezierig

6 juni 2024

Geholpen door iemand die geweldig met me meeleeft, erg prettig.

- Elisabeth Driessen

Erfenis zorgvuldig verdeeld

28 mei 2024

Heftige periode achter de rug, maar notaris heeft netjes de erfenis verdeeld en alles in juiste banen geleid.

- Steven Dijkstra

Zoals bedacht

19 mei 2024

Perfect aanbod ontvangen.

- Wouter de Bruin

Top gegaan

15 mei 2024

Vlug de juiste persoon getroffen, prettig!

- Marije de Koning

Uitgelichte notarissen uit Hilversum

Gooiland Makelaardij

's-Gravelandseweg 46D
1211 BT Hilversum
Nederland

035 672 1050
http://www.gooilandmakelaardij.nl/

Erfpacht Advies

Albertus Perkstraat 35
1217 NL Hilversum
Nederland

035 609 8333
http://erfpacht-advies.nl/

NLand Erfpacht

Groest 106
1211 EE Hilversum
Nederland

035 785 0037
http://nland-erfpacht-opinie.nl/