Notaris Helmond

Wil jij een betaalbare notaris in Helmond die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Helmond verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Helmond – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Helmond gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Helmond
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Helmond, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Asten, Ommel en Mierlo bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Helmond

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Helmond kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Helmond. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Helmond kunt vinden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Helmond vinden

Wil je een deskundige notaris in Helmond vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Vanuit notaris-kaart.nl kom je namelijk gemakkelijk in contact met een kundige notaris. Dankzij ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een passende notaris in Helmond die aansluit op je behoefte. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Helmond in te huren. Wij adviseren dan ook om dit van tevoren rustig na te gaan. Maar tevens als het optioneel is, is het contracteren of consulteren van een notaris in Helmond meestal alsnog een geschikte keuze.

Je bent in elk geval verplicht om een notaris in Helmond te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Helmond te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een erfenis

Daarbuiten speelt een notaris in Helmond een belangrijke rol in zaken gerelateerd aan het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een huis. Echter ook als je een handelsbedrijf wilt opzetten en van bepaalde rechtsvormen gebruik wilt maken, komt een notaris in Helmond om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Helmond

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Helmond?

Het is nog iedere keer zo dat men zich afvraagt voor welke aangelegenheden je exact een notariskantoor in Helmond nodig hebt. Een notariskantoor in Helmond kan je onder andere begeleiden met het opstellen van een wilsbeschikking of het verwerken van een nalatenschap. Tevens is een notariskantoor in Helmond de uitverkoren partij die je kan helpen met het opmaken van een aantal notariële aktes. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Bijna iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus belangrijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Helmond moet zoeken.

Een algemene notaris kan je veelal verder helpen, maar een notariskantoor kan je regelmatig een speciaal specialisatie brengen. Een professional kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de gebeurtenis erom vraagt. Hier haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een kundig notariskantoor in Helmond je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Helmond?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Helmond te vinden dat bij je past.

Helmond notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een deskundige notaris die een samenlevingscontract voor jou en je liefste of huisgenoot kan opstellen? Overweeg dan zeker in Helmond een notariskantoor te vinden voor deze opdracht. In ieder geval het opmaken van een notarieel wilsbeschikking is iets wat personen in Helmond via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan natuurlijk gegarandeerd van een rechtsgeldig document, waarin alle afspraken nadrukkelijk zijn gedocumenteerd. Dit komt buitengewoon goed van pas indien een samenlevingscontract relevant wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat over het algemeen bij het opheffen van een liefdesrelatie. Je wil dan dat alles duidelijk is beschreven, fatsoenlijk is vastgelegd en dat het zonder enige twijfel inzichtelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Maar gelukkig komt – in contrast tot bij een testament – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Helmond via notariskantoor hebt laten opstellen. Een samenlevingscontract komt tevens te vervallen indien een verhouding wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Vraag in Helmond je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Helmond?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Helmond.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Helmond

Alvorens je te verdiepen in de onkosten is het slim om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit is toch de eerste stap die je moet maken. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt onder andere denken aan een verweerschrift. Een notaris richt zich vooral op notariële zaken en aktes. Het is een prof met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisme.

Een notaris kantoor in Helmond is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, bijvoorbeeld het opstellen van certificaten, kunnen niet door een normale jurist worden gedaan.

Er zijn verschillende manieren om de tariefstellingen van een notaris kantoor in Helmond op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Helmond

Nu notarissen uit Helmond vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Helmond vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk Helmond

De prijzen voor een notarispraktijk in Helmond kunnen veel uiteen lopen om aparte redenen. Er bestaat wederkerig best wat onderscheid tussen de allerlei notarispraktijken in Helmond. Tarieven kunnen fiks afwijken op basis van ervaring en kundigheid, en bovendien op basis van populariteit.

Als je een notarispraktijk in Helmond vindt die nog niet zo lang bestaat of heel klein is, ben je vaak wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Helmond die heel erg veel expertise heeft of enorm veel notarissen huisvest.

Je kunt in theorie de goedkoopste notarispraktijk vinden door offertes op te vragen en daar de minst dure van te kiezen. Het is daarbij wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je behoefte. Tracht tevens te achterhalen wat het ene notariskantoor precies goedkoper maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een weloverwogen beslissing neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Helmond op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Helmond vergelijken

Het is simpelweg een erg goed idee om eerst een aanvraag voor een aanbieding de deur uit te doen. In de offerteaanvraag zal je helder moeten zijn in wat je wil en wat je zoekt. Je weet dan vaak zeker dat je met een deskundige te maken krijgt, wat zeer noodzakelijk is in het geval van juridische aangelegenheden. Je komt er zo ook bijtijds achter als de notarispraktijk in Helmond een specifieke klus niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

Aansluitend hoef je uitsluitend nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen. Via dit kennismakingsgesprek krijg je meer inzicht in wat de notarispraktijk in Helmond voor jou kan inhouden. Tevens zal je gelijk kunnen zien of de persoon wel degene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Helmond

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Helmond en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Helmond

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Helmond terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Helmond

Werkelijke autoriteit binnen rechtsgebied

25 mei 2024

Mijn notaris had onmiskenbaar veel ervaring in zijn discipline. Dat gaf veel duidelijkheid tijdens het traject..

- Wilhelmus Blom

Erfenis netjes verdeeld

12 mei 2024

Pittige periode achter de rug, maar notaris heeft keurig de erfenis verdeeld en alles in juiste banen geleid.

- Albert van der Laan

Kosten vielen mee

9 mei 2024

We dachten dat de notariskosten super hoog zouden oplopen maar gelukkig viel dit geheel mee.

- Elisabeth Willems

Afhandeling was super

1 mei 2024

De afwikkeling tijdens de zaak was super en zoals gewenst. Eersterangs begeleiding gehad.

- Sharon de Lange

Notarieel gewoon goed

27 april 2024

De offertes vlot na aanvraag binnen en daardoor snel en prima juridisch advies gekregen.

- Vincent Verhoeven

Goedkoop is duurkoop

17 april 2024

Na eerst zelfstandig gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope notaris, heb ik via notaris-kaart een topper aan de haak geslagen. Kost iets meer, maar levert ook een stuk meer op.

- Alexander Bos

Zoals bedacht

12 april 2024

Voortreffelijk aanbod ontvangen.

- Christiaan van den Bosch

Content met besluit

1 april 2024

Naderhand verheugd dat ik mijn notaris via notaris-kaart heb gezocht.

- Bas van der Heijden

Super!

27 maart 2024

We hadden snel een notaris via notaris-kaart met zaken rondom ons erfrecht gevonden. De reacties waren helder zonder teveel lastige taal.

- Ingrid Schouten

Uitgelichte notarissen uit Helmond

Schretlen Notaris B.V.

Dorpsstraat 127
5731 JH Mierlo
Nederland

0492 370 090
http://www.schretlennotaris.nl/

OMD Notaris, Helmond – Oidtmann Meijer Dijkstra Notarissen

Prins Hendriklaan 21A
5707 CJ Helmond
Nederland

0492 536 868
http://www.omdnotarissen.nl/

Visser Van den Broek Netwerk Notarissen

Schootense Loop 2
5708 HX Helmond
Nederland

0492 522 431
http://www.vbvnotarissen.nl/