Notaris Hattem

Zoek jij een topper voor jouw notaris zaken in Hattem?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Hattem verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Hattem – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Notaris Hattem gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Hattem
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hattem, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Wezep, Hattemerbroek en Heerde bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Hattem

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Hattem kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Hattem vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Hattem vinden

Ben je wel op zoek naar een notaris in Hattem? Het is niet altijd makkelijk om bij de juiste individu uit te komen, die je juridische zaken en officiële documenten onder zijn hoede kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Door het forse aanbod is het ingewikkeld om de verstandige partijen nog te herkennen. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze tocht. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, wanneer je op zoek bent naar een notaris in Hattem. En dankzij deze tips wordt je zoektocht eenvoudiger dan ooit.

Je bent in elk geval gedwongen om een notaris in Hattem te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de opvolgende gevallen een notaris in Hattem te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een erfenis

Alle notarissen uit Hattem

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Hattem?

Een degelijk notariskantoor in Hattem kan je accuraat helpen met de omstandigheid waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Hattem is dat er meerdere notarissen werken die je op weg kunnen helpen. Regelmatig heeft een notariskantoor in Hattem voor allemaal specialismen notarissen in dienst. Je kunt dus voor erg veel verschillende projecten terecht bij een notariskantoor in Hattem.

Een algemene notaris kan je meestal verder helpen, maar een notariskantoor kun je regelmatig een expliciet specialisatie brengen. Niettemin zijn er diverse denkbare situaties waar je een specialist aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hiermee haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een kundig notariskantoor in Hattem je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Hattem?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Hattem te vinden dat bij je past.

Hattem notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je een zoektocht begonnen naar die geschikte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opmaken van stukken? Overweeg dan zeker in Hattem een notariskantoor te vinden voor deze taak. Ook het opstellen van een notarieel testament is iets wat personen in Hattem via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan natuurlijk verzekerd van een rechtsgeldig document, waarin alle afspraken expliciet zijn vastgelegd. De rechtsgeldigheid van het document is immers erg van belang wanneer het noodzakelijk is dat hetgeen in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. Meestal is dat pas bij het beëindigen van de afspraak in kwestie. Je wil daarbij dat alles begrijpelijk is beschreven, degelijk is gedocumenteerd en dat het zonder enige twijfel duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Desondanks is het opheffen van een verhouding niet de enige aanleiding om een samenlevingscontract wat in Hattem via notariskantoor is opgesteld te laten verbreken. Een samenlevingscontract komt tevens te vervallen indien een liefdesrelatie wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Je kunt het beste in Hattem je notariskantoor om raad vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Hattem?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Hattem.

Notaris kosten Hattem

Alvoor je te verdiepen in de prijzen is het van belang om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Het is toch de allereerste stap die je moet zetten. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische kwesties en hulp. Je kunt als voorbeeld denken aan een verweerschrift. Een notaris daartegenover is de partij die in het bijzonder gestructureerd is op de notariële zaken. Het is een specialist met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisme.

Een notaris kantoor in Hattem is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken van een jurist en de taken van een notaris zijn wederzijds niet uitwisselbaar.

De onkosten van een notaris kantoor in Hattem kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Hattem

Nu notarissen uit Hattem vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Hattem vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Hattem

Het is uiteraard niet zo dat je het eerste kantoor maar moet betreden wat er maar bij jou in de buurt zit. Met een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Wanneer je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een passende en goedkope partij zult vinden. Als je voor jezelf scherp hebt wat je wilt, helpt het je om een prima uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Hattem. Als de taak duidelijk is, is het namelijk simpeler om een gericht uurtarief af te spreken.

Gaat je behoefte uitsluitend over het verkrijgen van begeleiding? Of wil je verder een hypotheekakte laten opstellen? Met daar rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk gemakkelijker worden. Voor een notarispraktijk in Hattem zien we over het algemeen een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Ga je voor een prof met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor een persoon met wat meer ervaring, betaal je ook wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Hattem op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Hattem vergelijken

Het is natuurlijk een zeer goed idee om eerst een aanvraag voor een prijsopgave de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies wilt. Daardoor kun je zeker weten dat je te maken hebt met een expert, een mate van deskundigheid is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Je komt er zo ook tijdig achter indien de notarispraktijk in Hattem een specifieke project niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

De volgende stap is het voeren van een consult. Vanuit dit onderhoud krijg je meer inzicht in wat de notarispraktijk in Hattem voor jou kan betekenen. Bovendien zul je direct kunnen zien of de professional wel degene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Hattem

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Hattem en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Hattem

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Hattem terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Hattem

Ze had kennis van zaken

2 december 2023

Ze was enorm professioneel en vakkundig. Geweldig fijn!

- Albert Huisman

Geen nummer, menselijke behandeling

23 november 2023

Zeer klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Prettig.

- Joris de Groot

Content met afgeleverd werk

18 november 2023

Domweg verheugd met het opmaken van het samenlevingscontract.

- Leonie Hendriks

Hele zaak vakkundig begeleid

11 november 2023

Vlotte en directe afhandeling van de procedure. Ook vlug antwoord op aanvraag van de offertes.

- Bastiaan de Jong

Beter geprijsd dan verwacht

5 november 2023

Kosten vielen veel minder hoog uit dan ik dacht.

- Claudia Dekker

Door moeilijke periode heen geholpen

23 oktober 2023

Door de notaris zijn we door een roerige paar maanden heengeloodst. Erfenis is zorgvuldig verdeeld.

- Bas Mulder

Exact zoals gehoopt

12 oktober 2023

Uitstekend aanbod gekregen.

- Bianca Scholten

Immer bereikbaar voor vragen

4 oktober 2023

Wij konden de notaris zo goed als altijd bereiken voor overleg, zeer aangenaam.

- Joost Bosch

Voldaan met afgeleverd werk

26 september 2023

Domweg content met het opstellen van het samenlevingscontract.

- Bastiaan Bosch

Uitgelichte notarissen uit Hattem

Nationale Notaris Zwolle

Veerallee 18
8019 AC Zwolle
Nederland

030 242 5672
http://www.nationalenotaris.nl/

Notariaat Hattem

Ridderstraat 56
8051 EH Hattem
Nederland

038 444 2747
http://www.notariaathattem.nl/

DuretTrip Notarissen

Harm Smeengekade 24
8011 AK Zwolle
Nederland

038 421 5876
http://www.durettrip.nl/