Notaris Eijsden

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw notaris zaken in Eijsden?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Eijsden verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Eijsden – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Eijsden gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Eijsden
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Eijsden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Mheer, Banholt en Sint Geertruid bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Eijsden

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Eijsden is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Eijsden. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris van Eijsden kunt vinden!

Spring direct naar:

Een top notaris Eijsden vinden

Ben je op zoek naar een juiste notaris in Eijsden? Dan kunnen we je gerust stellen! Vanuit notaris-kaart.nl kom je immers gemakkelijk in contact met een kundige notaris. Wij hebben een veelzijdig portfolio en daarmee vind je binnen een paar ogenblikken een competente notaris in Eijsden voor je opdracht. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Eijsden in te roepen. Wij adviseren dan ook om dit van tevoren rustig na te gaan. Maar evenals als het optioneel is, is het inhuren of benaderen van een notaris in Eijsden meestal alsnog een geschikte keuze.

Als je één van de volgende zaken wilt organiseren, ben je steevast verplicht om een notaris in Eijsden in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de opvolgende gevallen een notaris in Eijsden te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Ook speelt een notaris in Eijsden een gewichtige rol in zaken gerelateerd aan het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een woning. Maar ook bij executie veilingen en het oprichten van een onderneming binnen diverse rechtsvormen komt een notaris in Eijsden om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Eijsden

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Eijsden?

Een aantal mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Eijsden voor nodig hebben. Een notariskantoor in Eijsden zal je assisteren met vrijwel alles wat relatie heeft op familiaire zaken zoals onder andere een nalatenschap of een wilsbeschikking. Daarbuiten is het zo dat een notariskantoor in Eijsden er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opmaken. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Het helpt als je weet hoe je een deskundig notariskantoor in Eijsden kunt vinden, omdat haast iedereen wel eens een keer een situatie heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je veelal ook helpen, maar een notariskantoor kan je regelmatig een speciaal specialisme brengen. Een professional kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de gebeurtenis erom vraagt. Zo kom je zometeen ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een verstandig notariskantoor in Eijsden je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Eijsden?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Eijsden te vinden dat bij je past.

Eijsden notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je een zoektocht gestart naar die perfecte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opmaken van documenten? Laat je dan absoluut eens inspireren door in Eijsden een notariskantoor te raadplegen. Evenals het opstellen van een notarieel wilsbeschikking is iets wat men in Eijsden via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan altijd verzekerd van een rechtsgeldig document, waarin alle afspraken expliciet zijn vastgelegd. De rechtsgeldigheid van het geschrift is immers erg van belang als het nodig is dat wat in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. Doorgaans is dat pas bij het verbreken van de afspraak in kwestie. Je wil dan dat alles begrijpelijk is beschreven, goed is beschreven en dat het zonder enige twijfel inzichtelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Echter gelukkig komt – in tegenstelling tot bij een testament – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Eijsden via notariskantoor hebt laten opmaken. Ook een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten verbreken. Je kunt het slimste in Eijsden je notariskantoor om begeleiding vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Eijsden?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Eijsden.

Kosten notaris Eijsden

De onkosten zijn een doorslaggevende component wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Eijsden. Je wil niet denken dat je goedkoop uit bent, maar tegelijkertijd geld kwijt raken aan iemand die zijn ambacht niet verstaat, echter je wilt ook niet te veel betalen.

Wat is dan echt de methode om een bekwaam notaris kantoor in Eijsden te vinden? Je vraagt gewoon via ons een aantal offertes op en je maakt op basis daarvan eenvoudig de allerbeste keuze. Je weet snel wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Eijsden door een nauwkeurig gespecificeerde offerte.

De tariefstellingen van een notaris kantoor in Eijsden kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Eijsden

Nu notarissen uit Eijsden vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Eijsden vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Eijsden

Er zijn aparte oorzaken waarom de tarieven voor een notarispraktijk in Eijsden kunnen afwijken. Er bestaat over en weer aanzienlijk wat verschil onder de diverse notarispraktijken in Eijsden. Wat een notaris kost kan erg uiteen lopen op basis van ervaring, specialismes, kennisgebieden en hoeveelheid opdrachten.

Een notarispraktijk in Eijsden die net begonnen is, of uit alleen één of twee notarissen bestaat, kost normaliter iets minder dan een notarispraktijk in Eijsden die veel massiever is opgezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Een manier om de goedkoopste notarispraktijk in Eijsden te vinden is door allerlei aanbiedingen te vergelijken en de goedkoopste te kiezen. Let er hierbij wel op dat de notaris van je keuze wel past bij jouw situatie. Tracht verder te achterhalen wat het ene notariskantoor nou goedkoper maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een weloverwogen beslissing neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Eijsden op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Eijsden vergelijken

Het is simpelweg een heel goed plan om eerst een aanvraag voor een aanbieding de deur uit te doen. In de offerteaanvraag zal je duidelijk moeten zijn in wat je wil en wat je zoekt. Je weet dan vaak zeker dat je met een professional te maken krijgt, wat ontzettend belangrijk is in het geval van juridische zaken. Je komt er zo ook bijtijds achter wanneer de notarispraktijk in Eijsden een bepaalde opdracht niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

De opvolgende stap is het voeren van een kennismaking. Bij dit contact krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Eijsden voor jou kan betekenen. Je kunt dan direct kijken of het fijn klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Eijsden

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Eijsden en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Eijsden

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Eijsden terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Eijsden

Ervaring met notaris was super

17 juni 2024

Het notariskantoor waar we mee hebben samengewerkt was super! Afspraak was afspraa, bijzonder prettig.

- Edwin Veenstra

Hele zaak vakkundig begeleid

14 juni 2024

Snelle en directe afhandeling van de procedure. Vlotte reactie op de offerte aanvraag.

- Ramona van den Heuvel

Werkelijk een vakvrouw

5 juni 2024

Onze notaris had onmiskenbaar kennis van zaken. Buitengewoon!

- Jan van der Linden

Erfenis zorgvuldig verdeeld

30 mei 2024

Pittige periode achter de rug, maar notaris heeft keurig de erfenis verdeeld en alles in juiste banen geleid.

- Dave Vermeulen

Minder duur uit dan ik dacht

19 mei 2024

Was later een stuk voordeliger uit dan dat ik had vermoed.

- Barry Vos

Goedkoop is duurkoop

16 mei 2024

Na allereerst zelf gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope notaris, heb ik via notaris-kaart een kanjer aan de haak geslagen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Anita Hoekstra

Deskundige notaris

9 mei 2024

Binnen no-time een vakkundige notaris. Dankjewel!

- Suzanne Schipper

Eindelijk een samenlevingscontract

2 mei 2024

Na een aantal jaar gezamenlijk wonen alles toch maar formeel gemaakt. Voelt wel aangenaam.

- Lisette Meijer

Gewoon perfect!

26 april 2024

Boven verwachting! Geweldig!

- Jacobus Koning

Uitgelichte notarissen uit Eijsden

Laret Sophie, Notaire

Avenue de Navagne 10
4600 Visé
België

+32 4 374 92 20
http://www.notairesophielaret.be/

Olivier Bonnenfant & Marianne Tyberghein, notaires associés

Place du Centenaire Fléchet 32
4608 Warsage
België

+32 4 376 62 15
http://www.bonnenfanttyberghein.be/

Heijnen Notariskantoor

Kerkstraat 19
6245 CA Eijsden
Nederland

043 409 1477
http://www.notariskantoorheijnen.nl/