Notaris Deventer

Wil jij een ijzersterke notaris in Deventer die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Deventer verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Deventer – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Deventer gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Deventer
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Deventer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Colmschate, Diepenveen en Schalkhaar bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Deventer

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Deventer kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Deventer vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit Deventer kan vinden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Deventer vinden

Echt al voor een langere periode aan het zoeken naar een notaris in Deventer? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de competente persoon die jouw juridische zaken en documenten onder handen kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Mogelijk zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze tocht. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, wanneer je op zoek bent naar een notaris in Deventer. Vanwege deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo lastig als vroeger.

Indien je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je steevast verplicht om een notaris in Deventer in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de volgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Deventer te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Deventer

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Deventer?

Een goed notariskantoor in Deventer kan je nauwgezet helpen met de toestand waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Deventer is dat er verschillende notarissen werken die je ook kunnen helpen. Veelal heeft een notariskantoor in Deventer voor diverse specialismen notarissen in dienst. Je kunt dus voor heel veel gevariëerde projecten terecht bij een notariskantoor in Deventer.

Een kantoor is natuurlijk niet uitsluitend in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft meestal ook nog eens een notaris voor je die precies de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Uiteraard kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de situatie erom vraagt. Daarmee haal je ook het meeste uit je situatie. Vaak kan een kundig notariskantoor in Deventer je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Deventer?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Deventer te vinden dat bij je past.

Deventer notariskantoor testament & samenlevingscontract

Er zijn vele voordelen aan het zoeken in Deventer naar een notariskantoor. Ten eerste kan deze je flink geld besparen bij de aankoop van een woning of kantoorpand. Hier kan men denken aan als voorbeeld minder onkosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je immers van advies voorzien. De notaris in Deventer weet alles over de authentieke akten en andere soorten akten, je weet dus geheid dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor onder andere een overeenkomst.

Ook bespaart een notariskantoor je ook regelmatig wat tijd. Het opmaken van een hypotheekakte is een zeer zorgvuldige en tijdrovende taak. Het is allicht zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. De Deventer notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Deventer?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Deventer.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Deventer

Alvorens je te verdiepen in de onkosten is het belangrijk om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de goede keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische kwesties en raad. Denk hierbij met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich vooral op notariële zaken en aktes. Het is een prof met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisme.

Een notaris kantoor in Deventer is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken van een jurist en de werkzaamheden van een notaris zijn wederzijds niet uitwisselbaar.

Er zijn diverse manieren om de tarieven van een notaris kantoor in Deventer op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Deventer

Nu notarissen uit Deventer vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Deventer vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Deventer

Er zijn talloze oorzaken waarom de onkosten voor een notarispraktijk in Deventer kunnen variëren. Er bestaat over en weer best wat verschil tussen de allerlei notarispraktijken in Deventer. Wat een notaris kost kan erg uiteen lopen op basis van ervaring, specialismes, vakgebieden en aantal opdrachten.

Als je een notarispraktijk in Deventer vindt die nog niet zo lang bestaat of heel klein is, ben je vaak wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Deventer die zeer veel expertise heeft of zeer veel notarissen huisvest.

Je kunt in feite de goedkoopste notarispraktijk vinden door aanbiedingen op te vragen en daar de goedkoopste van te kiezen. Het is op dat moment wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je wensen. Kijk bovendien of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat variëren van het andere, zodat je hier een degelijk beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Deventer op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Deventer vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Deventer notarispraktijk offertes wilt opvragen? Mooi! Daar kunnen wij je immers uitstekend bij assisteren! Via ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Deventer aan een notarispraktijk koppelen die past bij jouw wensen.

Je vraagt makkelijk via onze offerte-aanvraag drie aanbiedingen op en je aanvraag wordt snel beantwoord door sommige partijen die voor jou boeiend zijn. Vanzelfsprekend is dit gehele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het moment dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Deventer je notarispraktijk uit te zoeken. Vervolgens kun je in een consult of tijdens een afspraak je wensen verder uiteen zetten.

Wacht niet langer en vraag meteen nog je vrijblijvende en gratis offertes op als je in Deventer een notarispraktijk zoekt. Later kun je iedere keer nog een andere weg bewandelen, maar wij beloven dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je direct al begint met besparen op je kosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Deventer

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Deventer en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Deventer

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Deventer terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Deventer

Vlot geregeld

12 mei 2024

Sinds het aanvragen van de offertes tot de aktes opstellen, het ging geweldig en vlot.Soepel en dus tevreden.

- Patrick Boer

Goedkoop is duurkoop

6 mei 2024

Na allereerst zelf gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope notaris, heb ik via notaris-kaart een uitblinker aan de haak geslagen. Kost iets meer, maar levert ook een stuk meer op.

- Maartje Kok

Super geregeld

30 april 2024

Gauw de passende persoon ontdekt, fijn!

- Jan Hermans

Uiteindelijk een samenlevingscontract

21 april 2024

Even getwijfeld of het nodig was, maar desondanks alles maar op papier laten zetten. Voelt wel fijn.

- Jolanda Prins

Direct een kundige professional

19 april 2024

Na aanvraag van de offertes kwam ik snel in aanraking met een partij die precies wist wat mijn omstandigheid nodig had.

- Hanneke van Wijk

Voelt goed

13 april 2024

Partij gevonden die overtuigend aanvoelt. Prettig!

- Roel de Jonge

Individueel bijgestaan

6 april 2024

Zeer klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Fijn.

- Antonius Verbeek

Afhandeling was persoonlijk

29 maart 2024

Juridische woordgebruik duidelijk vertaald in het proces. Hierdoor erg tevreden met de afhandeling.

- Anne de Bruijn

Zoals bedacht

21 maart 2024

Aanbod was passend.

- Wouter Post

Uitgelichte notarissen uit Deventer

Het Notarieel

Bergweidedijk 12
7418 AA Deventer
Nederland

0570 619 792
http://www.hetnotarieel.nl/

Smalbraak Notaries B.V.

Boedekerstraat 9
7411 RZ Deventer
Nederland

0570 612 737
http://www.smalbraak.nl/

Opbroek Netwerk Notarissen

T.G. Gibsonstraat 35
7411 RP Deventer
Nederland

0570 612 103
http://www.opbroeknotaris.nl/