Notaris Delfzijl

Behoefte aan een top notaris uit Delfzijl die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Delfzijl verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Delfzijl – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Delfzijl gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Delfzijl
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 133 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Delfzijl, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Wagenborgen, Borgsweer en Hellum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Delfzijl

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Delfzijl kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Delfzijl vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit Delfzijl kan vinden!

Spring direct naar:

Een top notaris Delfzijl vinden

Wil je een kundige notaris in Delfzijl vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Via notaris-kaart.nl kom je namelijk eenvoudig in contact met een deskundige notaris. Met ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een competente notaris in Delfzijl die aansluit op jouw behoefte. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Delfzijl in te schakelen. Wij adviseren dan ook om dit eerst even na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het aannemen of benaderen van een notaris in Delfzijl regelmatig alsnog een verstandige keuze.

Indien je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je steevast verplicht om een notaris in Delfzijl in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de komende gevallen een notaris in Delfzijl te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een erfenis

Overigens speelt een notaris in Delfzijl een belangrijke rol in zaken rondom het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een huis. Maar ook bij executie veilingen en het oprichten van een onderneming binnen verschillende rechtsvormen komt een notaris in Delfzijl om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Delfzijl

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Delfzijl?

Het is nog iedere keer zo dat men zich afvraagt voor welke zaken je precies een notariskantoor in Delfzijl nodig hebt. Een notariskantoor in Delfzijl kan je onder andere begeleiden met het opmaken van een testament of het verwerken van een nalatenschap. Ook is een notariskantoor in Delfzijl de uitverkoren partij die je kan ondersteunen met het opmaken van talloze notariële aktes. Je kunt als voorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Nagenoeg iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus belangrijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Delfzijl moet zoeken.

Een algemene notaris kan je doorgaans verder helpen, maar een notariskantoor kan je meestal een expliciet specialisatie brengen. Toch zijn er allemaal denkbare gevallen waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Daarmee haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Delfzijl je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Delfzijl?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Delfzijl te vinden dat bij je past.

Delfzijl notariskantoor testament & samenlevingscontract

Er zijn vele voordelen aan het zoeken in Delfzijl naar een notariskantoor. Allereerst kan deze je veel geld besparen bij de aanschaf van een woonhuis of kantoorpand. Door het advies wat een notaris je geeft, kun je als voorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Delfzijl weet alles over de authentieke akten en verschillende soorten akten, je weet dus zeker weten dat jij altijd weer aan de eisen zult voldoen voor als voorbeeld een overeenkomst.

Daarbuiten bespaart een notariskantoor je ook regelmatig wat tijd. Het opmaken van onder andere een hypotheek akte kost veel tijd, al helemaal voor mensen die een aantal woonhuizen in bezit hebben. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. De Delfzijl notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Delfzijl?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Delfzijl.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Delfzijl

De onkosten zijn een doorslaggevende component als je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Delfzijl. Je wil niet denken dat je betaalbaar uit bent, maar tegelijkertijd geld kwijt zijn aan iemand die zijn ambacht niet verstaat, maar je wilt ook niet te veel betalen.

Wat is dan wel de wijze om een behendig notaris kantoor in Delfzijl te vinden? Via notaris-kaart.nl vraag je natuurlijk sommige offertes op, waarna je je keuze kunt maken. De tarieven van een notaris kantoor in Delfzijl worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet onmiddellijk waar je aan toe bent.

Er zijn aparte manieren om de prijzen van een notaris kantoor in Delfzijl op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Delfzijl

Nu notarissen uit Delfzijl vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Delfzijl vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Delfzijl

Het is simpelweg niet zo dat je het eerste kantoor maar moet ingaan wat er maar bij jou in de omgeving zit. Wanneer je een paar eenvoudige stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je aansluit. Door deze stappen weet je immers dat je een competente partij zal vinden. Door duidelijk te zijn in wat je wilt, zul je meestal in verbinding komen met een notarispraktijk in Delfzijl die nauwkeurig past bij je voorkeuren. Hij moet immers wel weten wat je nu precies van hem of haar wilt.

Is het alleen maar nodig om hulp te krijgen voor onder andere het verkrijgen van een woning of wil je echt een overeenkomst op laten maken? Afhankelijk van je behoefte kan het tarief ook verschillen. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Delfzijl een standaard uurtarief van €150. Voor de startende notarissen zal dit bedrag simpelweg iets minder hoog liggen, en tegenovergesteld voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Delfzijl op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Delfzijl vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Delfzijl notarispraktijk aanbiedingen wilt opvragen? Goed! Daar kunnen wij je namelijk ideaal bij helpen! Via ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Delfzijl aan een notarispraktijk verbinden die past bij jouw voorkeuren.

Dankzij onze offerte-aanvraag kun je makkelijk in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo eenvoudig vergelijken. Vanzelfsprekend is dit hele proces vrijblijvend en gratis, tot het moment dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Delfzijl je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk contact kun je dan je behoeften verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag vandaag nog je vrijblijvende en kosteloos aanbiedingen op wanneer je in Delfzijl een notarispraktijk zoekt. Later kun je altijd nog een overige route bewandelen, maar wij verzekeren dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je nu al begint met besparen op je kosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Delfzijl

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Delfzijl en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Delfzijl

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Delfzijl terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Delfzijl

Werkelijk een vakvrouw

16 juni 2024

Ze was zeer bekwaam en vakkundig. Heel fijn!

- Angelique van Loon

Snel geregeld

14 juni 2024

Sinds het opvragen van de offertes tot de aktes opstellen, het ging prima en rap.Gemakkelijk en dus tevreden.

- Matthijs van de Brink

Prima werk gekregen

7 juni 2024

Ik was bang dat het zeer complex zou zijn en met name: prijzig. Gelukkig was het tegendeel aan de orde.
Begrijpelijk betaal je voor het werk van de notaris maar ik begreep ook nog eens waarvoor wat betreft
de herroeping van mijn testament. Zeer prettig.

- Koen de Koning

Goed en snel geregeld

26 mei 2024

Testament is buiten al teveel poespas afgehandeld. Duidelijke taal en lage kosten. Perfect.

- Gerardus van den Broek

Direct de goede specialist gevonden

23 mei 2024

Na de offertes razendsnel de goede keuze kunnen maken. Gesprek volgde snel.

- Dirk Hermans

Snel een bijpassende notaris geregeld.

13 mei 2024

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Catharina Prins

Duidelijkheid voor later

10 mei 2024

Een moment lang overwogen of ik toch niet een testament zou moeten laten opstellen. Had ik flink wat eerder moeten doen!

- Koen Willems

Domweg vertrouwd

4 mei 2024

Geweldige notaris, zoals ik had gehoopt.

- Rutger Schouten

Simpelweg perfect!

21 april 2024

Super gedaan! Top!

- Miranda Kuijpers

Uitgelichte notarissen uit Delfzijl

Emmius Notarissen

Brander 13
9934 NR Delfzijl
Nederland

0596 635 000
http://www.emmiusnotarissen.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search

Meijer & Broekema Notarissen

Kerkstraat 148
9603 AL Hoogezand
Nederland

0598 451 284
https://notariaatdepoel.nl/

Professionals
/notaris