Notaris Bergen op Zoom

Behoefte aan een ijzersterke notaris uit Bergen op Zoom die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Bergen op Zoom verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Bergen op Zoom – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Bergen op Zoom gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Bergen op Zoom
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bergen op Zoom, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Hoogerheide, Woensdrecht en Huijbergen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Bergen op Zoom

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Bergen op Zoom kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris uit Bergen op Zoom. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Bergen op Zoom vinden

Wil je een kundige notaris in Bergen op Zoom vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Dankzij notaris-kaart.nl kom je immers makkelijk in contact met een deskundige notaris. We hebben een ruim portefeuille en daarmee vind je in minder dan enkele ogenblikken een passende notaris in Bergen op Zoom voor jouw project. In sommige gevallen is het vereist om een notaris in Bergen op Zoom in te vliegen, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Bergen op Zoom niet verplicht, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in Bergen op Zoom te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de komende gevallen een notaris in Bergen op Zoom te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een erfenis

Als je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een huis of een bedrijfspand, krijg je zeker weten te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het opzetten van een onderneming binnen diverse rechtsvormen komt een notaris in Bergen op Zoom om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Bergen op Zoom

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Bergen op Zoom?

Een verstandig notariskantoor in Bergen op Zoom kan je juist helpen met de toestand waar jij een notaris voor wilt inhuren. Het voordeel van een notariskantoor in Bergen op Zoom is dat er gewerkt wordt met een aantal notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Bergen op Zoom dan ook notarissen voor allemaal soorten expertises zien rondlopen. Je kunt dus voor erg veel gevariëerde projecten terecht bij een notariskantoor in Bergen op Zoom.

Een kantoor is daarom niet uitsluitend in staat om je überhaupt verder te helpen, maar heeft meestal ook nog eens een notaris voor je die precies de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Desondanks zijn er allerlei denkbare gevallen waar je een expert aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je achteraf ook niet voor nare verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een vertrouwd notariskantoor in Bergen op Zoom je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Bergen op Zoom?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Bergen op Zoom te vinden dat bij je past.

Bergen op Zoom notariskantoor testament en samenlevingscontract

Er zijn talrijke voordelen aan het zoeken in Bergen op Zoom naar een notariskantoor. Op de eerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de verwerving van een woning. Met het advies wat een notaris je geeft, kun je onder andere goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. In Bergen op Zoom bij een notariskantoor ben je aan het juiste adres voor een samenlevingscontract en een wilsbeschikking. Je weet dus altijd dat deze aktes begrijpelijk en legaal zijn.

Daarbuiten bespaart een notariskantoor je ook flink wat tijd. Het opmaken van bijvoorbeeld een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor mensen die meerdere huizen in bezit hebben. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. Door in Bergen op Zoom een notariskantoor te zoeken, bespaar je jezelf behoorlijk overlast.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Bergen op Zoom?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Bergen op Zoom.

Notaris kosten Bergen op Zoom

Alvoor je te verdiepen in de prijzen is het raadzaam om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de goede keuze te komen. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt als voorbeeld denken aan een bezwaar. Een notaris richt zich grotendeels op notariële zaken en aktes. Het is een pro met een hoge mate van vakkennis en specialisme.

Een notaris kantoor in Bergen op Zoom is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, waaronder het opstellen van certificaten, kunnen niet door een normale jurist worden gedaan.

De tarieven van een notaris kantoor in Bergen op Zoom kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Bergen op Zoom

Nu notarissen uit Bergen op Zoom vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Bergen op Zoom vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Bergen op Zoom

Er zijn allemaal aanleidingen waarom de onkosten voor een notarispraktijk in Bergen op Zoom kunnen variëren. De ene notarispraktijk in Bergen op Zoom is uiteraard de andere niet. Wat een notaris kost kan erg uiteen lopen op basis van ervaring, specialisatie, vakgebieden en hoeveelheid opdrachten.

Een notarispraktijk in Bergen op Zoom die net gestart is, of uit alleen één of twee notarissen bestaat, kost over het algemeen iets minder dan een notarispraktijk in Bergen op Zoom die veel steviger is opgezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Een wijze om de goedkoopste notarispraktijk in Bergen op Zoom te vinden is door diverse offertes te vergelijken en de goedkoopste te kiezen. Het is op dat moment wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je behoefte. Probeer wel te achterhalen wat het ene notariskantoor precies goedkoper maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een bewust beslissing neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Bergen op Zoom op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Bergen op Zoom vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Bergen op Zoom notarispraktijk offertes wilt aanvragen? Top! Daar kunnen wij je immers geweldig bij helpen! Via ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Bergen op Zoom aan een notarispraktijk koppelen die past bij je behoeften.

Je vraagt simpel via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je offerteaanvraag wordt snel beantwoord door sommige partijen die voor jou aantrekkelijk zijn. Logischerwijs is dit gehele proces vrijblijvend en gratis, tot het moment dat jij je keuze permanent hebt gemaakt om in Bergen op Zoom je notarispraktijk uit te zoeken. Hierna kun je in een gesprek of tijdens een afspraak je wensen verder uiteen zetten.

Indien je in Bergen op Zoom een notarispraktijk zoekt, is het praktisch om niet langer te wachten en vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte op te vragen. Je kunt altijd nog nog beslissen om een overige optie te proberen, maar dankzij onze aanbiedingen heb je gegarandeerd succes en begint je besparing vandaag nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Bergen op Zoom

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Bergen op Zoom en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Bergen op Zoom

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Bergen op Zoom terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Bergen op Zoom

Razendsnel een vakkundige professional

14 mei 2024

Na verzoek van de offertes kwam ik gauw in aanraking met een partij die exact wist wat mijn zaak benodigd had.

- Guido Kuiper

Direct een deskundige prof

5 mei 2024

Na de offertes gauw de geschikte keuze kunnen maken. Contact volgde gauw.

- Renate Evers

Vlug een deskundige professional

4 mei 2024

Na verzoek van de offertes kwam ik gauw in contact met een partij die haarfijn wist wat mijn omstandigheid nodig had.

- Jelle Dekker

Aanvraag offertes aan te bevelen

22 april 2024

Uit persoonlijke ondervinding raden wij notaris-kaart en zodoende de offerte aanvraag aan.

- Roy Maas

Vliegensvlug een vakkundige professional

14 april 2024

Na verzoek van de offertes kwam ik rap in contact met een partij die precies wist wat mijn omstandigheid benodigd had.

- Wilhelmus Smit

Helemaal goed in orde

7 april 2024

Wilsbeschikking is buiten al teveel franje afgehandeld. Begrijpelijke taal en lage tarieven. Uitstekend.

- Klaas van Dongen

Onderzoek was nodig en is goed gedaan

6 april 2024

Er is in onze zaak door de notaris degelijk en grondig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Marcel de Graaf

Bedankt

28 maart 2024

Merci voor alle hulp en support!

- Laura van de Pol

Offerte was betaalbaar

23 maart 2024

We dachten dat de notariskosten erg hoog zouden oplopen maar gelukkig viel dit totaal mee.

- Daniël Meijer

Uitgelichte notarissen uit Bergen op Zoom

De Breet Notariaat

Lange Parkstraat 1
4611 CP Bergen op Zoom
Nederland

0164 744 130
https://de-breet-notariaat.business.site/

Notarispraktijk Mr. J.J. Bakker B.V.

Stationsstraat 18
4611 CC Bergen op Zoom
Nederland

0164 212 700
https://www.notarisbakker.nl/

DLB notaris

Dahliastraat 94A
4613 DP Bergen op Zoom
Nederland

0164 210 931
http://www.dlbnotarissen.nl/