Notaris Amersfoort

Behoefte aan een top notaris in Amersfoort die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Amersfoort verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Amersfoort – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Amersfoort gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Amersfoort
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Amersfoort, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Bunschoten Spakenburg, Eemdijk en Soest bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Amersfoort

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Amersfoort is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Amersfoort vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Amersfoort vinden

Ben je zeker weten op zoek naar een notaris in Amersfoort? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de competente persoon die je juridische zaken en stukken onder handen kan nemen. Wij snappen dit als geen ander. Mogelijk zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze expeditie. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, voordat je op zoek bent naar een notaris in Amersfoort. Vanwege deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo zwaar als daarvoor.

Indien je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je immer verplicht om een notaris in Amersfoort in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de opvolgende gevallen een notaris in Amersfoort te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Amersfoort

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Amersfoort?

Het goede notariskantoor in Amersfoort sluit haarfijn aan bij je behoeften. Het voordeel van een notariskantoor in Amersfoort is dat er gewerkt wordt met een aantal notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Amersfoort dan ook notarissen voor allemaal soorten expertises zien rondlopen. Je kunt dus voor een zeer breed spectrum aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Amersfoort.

Een algemene notaris kan je vaak ook helpen, maar een notariskantoor kun je doorgaans een kenmerkend specialisme brengen. Een professional kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de toestand daarom vraagt. Zo kom je straks ook niet voor nare verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een vertrouwd notariskantoor in Amersfoort je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Amersfoort?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Amersfoort te vinden dat bij je past.

Amersfoort notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een deskundige notaris die een samenlevingscontract voor jou en je partner of huisgenoot kan opstellen? Laat je dan zeker eens inspireren door in Amersfoort een notariskantoor te raadplegen. Ook het opmaken van een notarieel testament is iets wat men in Amersfoort via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan sowieso dat je een legaal document ontvangt, waarin alles glashelder en juridisch juist is gedocumenteerd. De rechtmatigheid van het geschrift is immers erg van belang wanneer het noodzakelijk is dat wat in het document staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat gewoonlijk bij het eindigen van een liefdesrelatie. Je wil daarbij dat alles begrijpelijk is beschreven, goed is beschreven en dat het zonder enige twijfel inzichtelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Echter is het opheffen van een verhouding niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in Amersfoort via notariskantoor is opgesteld te laten verbreken. Een samenlevingscontract komt altijd te vervallen indien een verhouding wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Vraag in Amersfoort je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Amersfoort?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Amersfoort.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Amersfoort

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een reguliere jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de goede keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische aangelegenheden en begeleiding. Denk hier met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris anderzijds is de partij die in het speciaal gericht is op de notariële zaken. Hierdoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Het notaris kantoor in Amersfoort stelt bijvoorbeeld de documenten op die komen kijken bij het verstrekken van een lening of bij het opstellen van een wilsbeschikking. De taken die een notaris op zich neemt, waaronder het opmaken van certificaten, kunnen niet door een reguliere jurist worden gedaan.

Er zijn allerlei manieren om de prijzen van een notaris kantoor in Amersfoort op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Amersfoort

Nu notarissen uit Amersfoort vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Amersfoort vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Amersfoort

Er zijn allerlei redenen waarom de prijzen voor een notarispraktijk in Amersfoort kunnen afwijken. Er bestaat over en weer behoorlijk wat verschil onder de verschillende notarispraktijken in Amersfoort. Wat een notaris kost kan erg uiteen lopen op basis van ervaring, specialismes, vakgebieden en aantal opdrachten.

Wanneer je een notarispraktijk in Amersfoort vindt die nog niet zo lang bestaat of erg klein is, ben je dikwijls wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Amersfoort die enorm veel ervaring heeft of zeer veel notarissen huisvest.

Je kunt in feite de goedkoopste notarispraktijk vinden door offertes op te vragen en daar de goedkoopste van te kiezen. Let er hierbij wel op dat de notaris van jouw keuze wel aansluit bij je omstandigheid. Probeer echt te achterhalen wat het ene notariskantoor precies minder duur maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een weldoordacht beslissing neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Amersfoort op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Amersfoort vergelijken

Het is uiteraard een erg goed concept om eerst een aanvraag voor een offerte de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies verwacht. Hierdoor zal je zeker weten dat je te maken hebt met een expert, een mate van bekwaamheid is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Mocht de notarispraktijk in Amersfoort iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, dit bespaart een hoop tijd die nodeloos besteed wordt.

De volgende stap is het voeren van een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Amersfoort die je voor je hebt. Bovendien zal je meteen kunnen zien of de persoon wel diegene is die je zoekt voor je juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Amersfoort

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Amersfoort en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Amersfoort

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Amersfoort terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Amersfoort

Merci

23 mei 2024

Dank jullie wel voor de begeleiding en hulp!

- Christiaan Huisman

Na aanvragen offertes direct ontvangen

16 mei 2024

De offertes waren vlot ontvangen en daardoor konden we snel met een notaris in zee.

- Simon de Vries

Samenlevingscontract opgesteld

5 mei 2024

Binnen enkele ontmoetingen werd het samenlevingscontract exact opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Super!

- Marco de Boer

Notariële begeleiding was plezierig

3 mei 2024

Geholpen door een professional die zeer veel met me meeleeft, enorm welkom.

- Christiaan Hermans

Prima begeleid van start tot beëindiging proces

25 april 2024

Snelle en pragmatische reacties gedurende het traject. Vlotte reactie op de offerte aanvraag.

- Sharon de Bruin

We zijn persoonlijk begeleid

17 april 2024

Iedere fase werd goed gefundeerd . Erg content met het traject.

- Nancy Evers

Vertrouwelijke notaris getroffen

9 april 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de notaris.

- Melanie van Loon

Merci

2 april 2024

Dank u wel voor de begeleiding en hulp!

- Albert Koning

Geen nummer, humane afhandeling

29 maart 2024

Zeer klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Super.

- Simone Wolters

Uitgelichte notarissen uit Amersfoort

BolscherBrugDeijl Notarissen

Utrechtseweg 125
3818 EC Amersfoort
Nederland

033 467 0700
http://www.bbdnotarissen.nl/

ACCORDO Notaris (Ondernemend Notariaat en Advies)

Maanlander 27
3824 MN Amersfoort
Nederland

033 303 1420
http://www.accordonotaris.nl/

Brouwers Notariskantoor

Spoorstraat 1
3811 MN Amersfoort
Nederland

033 495 0987
http://www.brouwersnotaris.nl/